За нас

Мартин Лоджистикс БГ ЕООД е семейна компания, основана през 2013-та година, от професионалисти с дългогодишен опит в областта на логистичните и митнически услуги. От 2016-та година фирмата е член и на Българската Търговско Промишлена Палата /БТПП/.

Благодарение на висококвaлифицирания екип Вие ще получите бързо и коректно митническо представяне на вашите стоки на територията на Република България и чужбина. Фирмата предлага изготвяне на всички необходими митнически и транспортни докуметни, консулатции по вносно-износни операции, организиране на различни видове групажен и индивидуален транспорт, коректно попълване и подаване на интрастат декларции, представителство при издаване на EORI номер, складови операции, представителство пред БТПП, и др.

Нашата цел е да  предоставим индивидуални решения, съобразени с изскванията на всеки клиент,  като предложим  висококачествени, комплексни и ефективни логистични услуги на конкурентни цени.

Предимствата да се работи с нас са: професионализмът ни, взаимното уважение и лоялността към нашите клиенти и партньори.